Projectbeheersing

Onze procescoördinatoren en procesmanagers zorgen voor een vlot lopende machine – de smeerolie om alles soepel te laten verlopen. BAM Infra realiseert prachtige infrastructurele werken, waarbij je kan denken aan de boortunnel Rotterdamsebaan, Zeesluis IJmuiden, stationsgebied Driebergen-Zeist, de Afsluitdijk en Knooppunt Hoevelaken. Deze projecten moeten beheersbaar blijven en projectbeheersing is hiervoor een belangrijke pilaar.

Het mooie aan projectbeheersing? De brede invulling van de rol. Je bent betrokken bij het opstarten en inrichten van een project tot het moment van overdracht naar de Opdrachtgever. Het gaat namelijk niet alleen maar om het afvinken van een checklist en het opstellen van voortgangsrapportages. Projectbeheersing bij BAM Infra betekent het neerzetten van strakke structuren en processen waardoor we duidelijkheid en transparantie creëren. Voor je collega’s én voor opdrachtgevers.

Projectbeheersing is ondersteunend aan ontwerp, bouw tot aan onderhoud van het project. Uiteindelijk levert projectbeheersing bij aan uniformiteit in werkwijzen en voorspelbaarheid richting alle betrokken partijen. Als procescoördinator/procesmanager acteer je als spin in het web. Jij kent iedereen en iedereen kent jou.

“Als procesmanager ben ik betrokken bij het ontwerp, werkvoorbereiding en uitvoering. Daarnaast zit ik ook regelmatig met de opdrachtgever om tafel”, aldus Guido Nijenhuishuis, manager procesbeheersing BAM Infra.

Bekijk de vacatures

Ieder project is uniek en brengt ook weer unieke uitdagingen met zich mee. Dat zorgt ervoor dat er altijd sprake is van dynamiek in je werkzaamheden.

 

En waarom kies je dan voor BAM Infra?

Het is de integrale, multidisciplinaire manier van werken dat BAM Infra onderscheidend maakt. En daar heb je binnen projectbeheersing dus ook juist zo veel invloed op. De best practices worden gecombineerd met unieke afspraken van afzonderlijke projecten. Op deze manier heb je het beste van beide werelden. Maar het kan natuurlijk altijd beter en daar kan jij aan bijdragen! De mooie projecten met maatschappelijke waarde zijn als het ware de kers op de taart.

‘What else?’

De welbekende uitspraak in de Nespresso reclames. Maar wij bieden je niet alleen goede koffie. Bij BAM Infra liggen jouw wensen en behoeftes onder een vergrootglas, want wij vinden zelfontwikkeling erg belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan specifieke trainingen, opleiding en cursussen die je kan volgen via de BAM Business School. Je kan er ook voor kiezen om ‘gewoon’ een Excel training te volgen via het e-learning programma van GoodHabitz. Uiteindelijk ben je zelf de regisseur van je carrière.