Projectmanagement

Het bouwen van infrastructuur is een kunst. Onze kunst. Wereldwijd realiseren wij bruggen, viaducten, tunnels, sluizen en andere prachtige werken.

Projectmanagement is een onmisbare schakel in de keten om deze kunstwerken succesvol te bouwen. Jij bent namelijk de spil in het geheel om alle betrokkenen met elkaar te verbinden. Integraal werken met onze partners, en zeker ook met onze eigen business units staat hoog in het vaandel. Net als veiligheid. Iedere collega moet ’s avonds veilig thuiskomen, dus ook daar draag jij je steentje aan bij als projectmanager bij BAM Infra door de toon te zetten en het goede voorbeeld te geven.

De mooiste werken realiseren in de beste teams, altijd veilig en duurzaam. Dat is werken als projectmanager bij BAM Infra.

Bekijk de vacatures

En waarom kies je dan voor BAM Infra?

Kijk maar om je heen. De kans is groot dat je ons werk tegenkomt. Van de grote stad tot aan kleine plattelandsdorpjes. Kies je voor de dynamiek van regionale projecten? Verwacht dan brede verantwoordelijkheden en een snelle opvolging van diverse werken, vaak dicht bij huis. Of ligt je voorkeur bij grote projecten zoals de Afsluitdijk, Rotterdamsebaan of een zeesluis?

Bij BAM Infra is alles mogelijk. Jij bepaalt jouw route. Wij stimuleren je vooral om te blijven leren en jezelf te blijven ontwikkelen. Onze platte organisatiestructuur helpt daar enorm bij.

“BAM is een organisatie met ontzettend veel kennis in eigen huis. Alle deuren staan open en zo ervaar ik ook de contacten met onze directie”, aldus Rick Bruinink, projectmanager bij BAM Infra.

 

Blijven leren, blijven ontwikkelen!

Bij BAM Infra kan je nieuwe wegen bewandelen. Jij bepaalt zelf welke afslag je kiest. Van civiel tot aan wegen, van asfalt tot aan verkeerstechniek. Grote en kleine projecten, maar altijd met een integrale insteek. BAM Infra is een grote organisatie, dus wij vinden kennisdeling enorm belangrijk. Jouw kennis maakt onze organisatie rijker en daar krijg je veel voor terug! Iedere dag blijf je leren van collega’s. Uiteraard stimuleert BAM Infra ook persoonlijke ontwikkeling. Daarvoor kan je onder andere ongelimiteerd gebruik maken van ons e-learning systeem GoodHabitz of trainingen en cursussen volgen via BAM Business School.