Uitvoering

Als uitvoerder bij BAM Infra ben je betrokken bij integrale en innovatieve projecten. Typerend voor onze teams is een gedeelde passie voor infrastructurele werken. Of je nu verantwoordelijk bent voor kleinere, regionale projecten of voor grote multidisciplinaire werken, we gaan met elkaar voor het optimale resultaat. Dat is kenmerkend voor de cultuur van BAM Infra. Niet bij de pakken neerzitten als iets tegenzit, maar met zijn allen de schouders eronder en vooruit kijken.

In de uitvoering ben je als het ware een havik op de bouwplaats. Je draagt grote verantwoordelijkheid met je mee, dus daar moet je mee om kunnen gaan. Onze uitvoerders zijn eigenlijk een manager van een topclub. Je richt je op alle afzonderlijke talenten van de mensen in jouw team, zodat iedereen optimaal presteert. Een soort bondscoach van een nationaal topteam, maar dan binnen de bouw. BAM Infra staat namelijk aan de absolute top van de aannemerij!

Bekijk de vacatures

Sjoerd, hoofduitvoerder bij BAM Infra: “Mijn loopbaan geeft denk ik wel aan waarom BAM de mooiste plek is om te werken. We hebben zoveel verschillende projecten, van de bushalte op de hoek tot de grootste zeesluis ter wereld. En als je dan in al die jaren de kans krijgt om bij die verschillende projecten steeds een andere rol te vervullen, is dat natuurlijk fantastisch”.

 

Waarom kies je dan voor BAM Infra?

Wat wij belangrijk vinden? Jou! Jouw ontwikkeling en jouw voorkeuren. Zo kan je kiezen voor de dynamiek van regionale projecten, vaak dichter bij huis. Of voor grote multidisciplinaire projecten zoals De Afsluitdijk of de grootste zeesluis ter wereld. De projecten zijn verschillend, maar de cultuur is altijd hetzelfde.

Kenmerkend voor onze cultuur is dat wij met zijn allen de schouders eronder zetten. Wij stimuleren een positieve omgeving, waarbij iedereen vooruit blijft kijken. Ook bij tegenslagen, want dan is het juist belangrijk dat je met jouw team gemotiveerd blijft en de rust bewaard om door te pakken. Op deze manier boeken wij successen. Voor jou, het team, onze klant, maar uiteraard ook voor de maatschappij. Uiteindelijk hebben onze kunstwerken namelijk betrekking op de leefomgeving van mensen. Mooi toch, om daar aan bij te dragen als werkvoorbereider?

Blijf leren, blijf jezelf ontwikkelen!

Bij BAM Infra kan je nieuwe wegen bewandelen. Jij bepaalt zelf welke afslag je kiest. Van civiel tot aan wegen, van asfalt tot aan verkeerstechniek. Grote en kleine projecten, maar altijd met een integrale insteek. BAM Infra is een grote organisatie met veel kennis en ervaring. De kennisdeling hiervan vinden wij enorm belangrijk. Jouw kennis maakt onze organisatie rijker en daar krijg je veel voor terug! Iedere dag blijf je leren van collega’s. Uiteraard stimuleert BAM Infra ook persoonlijke ontwikkeling. Naast learning on the job kun je onder andere gebruik maken van ons e-learning systeem GoodHabitz of trainingen en cursussen volgen via BAM Business School.