Schiphol

Ready for take off!

Tijdens de vakantiedrukte hoor je het steeds vaker: Zorg dat je ruim voor vertrek aanwezig bent op Schiphol. Alleen duren die drukke periodes steeds langer. En lopen ze bijna naadloos in elkaar over; van het Paasweekend tot en met de herfstvakantie. Eigenlijk is het dus geen vakantiedrukte meer, maar gewoon continu druk. Schiphol groeit en groeit. Daarom is Schiphol gestart om de luchthaven klaar te maken voor de toekomst. En BAM werkt daar aan mee!  

Schiphol heeft de ambitie om dé luchthaven van Europa te worden. Goed onderhoud en zorgen dat er geen verstoringen zijn is belangrijk voor Schiphol. Om deze ambitie waar te maken moeten de terminals, start- en landingsterreinen, de landzijde- en ondergrondse infrastructuur en de opstelplaatsen voor vliegtuigen in topconditie zijn.

 

 

Drie van de zes 

Schiphol startte een Europese aanbesteding om voor zes percelen een vaste partner te selecteren voor onderhoud en nieuw te realiseren assets. BAM Infra heeft de percelen voor de infrastructuur aan de landzijde en de ondergrondse infrastructuur en BAM Bouw en Techniek heeft het perceel gescoord voor de verbouwing van terminal 3 & Schiphol Plaza. Voldoende mogelijkheden dus voor jou!

Bas Prins, projectmanager BAM Infra Energie & Water: “Omdat wij altijd heel goed naar de behoeften van onze klant geluisterd hebben, wisten we ons in deze tender zeer goed te onderscheiden van concurrenten. Zo hebben we in de prestaties een 10 weten te scoren.

De opdrachtgever zegt zelf dat onze kracht is dat wij antwoord geven op vragen waar onze opdrachtgever in de toekomst wakker van gaat liggen, zonder dat zij hier zelf al over nagedacht hebben.”