Young BAM

Young BAM is de jongerenorganisatie van Koninklijke BAM Groep. Young BAM richt zich op het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van betrokkenheid van jonge medewerkers.

De activiteiten van Young BAM richten zich op de kennisoverdracht tussen werkmaatschappijen en het vergroten van je netwerk.

Bij onze bedrijfsjongerenvereniging leer je andere  jonge medewerkers én de organisatie beter kennen. Met diverse activiteiten rondom nieuwe ontwikkelingen in onze branche, projectbezoeken en workshops introduceren we collega’s in de diversiteit aan activiteiten van BAM.

Inmiddels hebben we in Nederland meer dan 900 leden - een groot netwerk waar jij als young professional van BAM gebruik van kunt maken! Dankzij de Young BAM-activiteiten kom je in contact met leeftijdgenoten dwars door alle werkmaatschappijen heen, doe je interessante kennis op en vind je een klankbord om ervaringen te delen. Qua activiteiten kun je denken aan een excursie naar de zeesluis IJmuiden, een Design Thinking workshop, circulaire economie of onze jaarlijkse sportieve zomeractiviteit. Ook de informele kant wordt niet vergeten, zodat je collega’s vanuit de hele organisatie echt goed kunt leren kennen.